Länkar

c/o chamber orchestra - en unik kammarorkester sammansatt och skapad av 30 musiker, utan dirigent. Orkestern bildades 2014 och utmärker sig med sitt demokratiska och nyskapande konstnärliga synsätt som appliceras på alla aspekter av deras verksamhet, från repetition till konsert. Orkestern har hittills hunnit debutera i Berlin 2014 med violinsolisten Cornelia Gartemann från Berliner Philharmonikerna, gett framgångsrika konserter med jazztrombonisten Nils Landgren under sommaren 2015 och denna sommar 2016 inlett ett samarbete med Øresunds Solist som resulterade i en debut på Tivoli i Köpenhamn. Turnén avslutades med flertalet konserter samt inspelning tillsammans med den spanske flöjtisten Francisco Lopez Martin. Francisco vann 2:a pris i den internationella tävlingen ARD Music Competition 2015 och är ett nytt stjärnskott på musikhimlen.


Ruth och Gaia är båda  originalmedlemmar av c/o chamber orchestra.

Gaianeh Pilossian, violinist i kvartetten är även verksam med ON Y VA ENSEMBLE: en "pianotrio med rötterna i den klassiska musiken men hjärtat hos tangon, huvudet upp bland molnen…"


  Ensemblen är en innovativ pianotrio med förkärlek för tango och scenkonst, tilldelade flertalet stipendier och skapar regelbundet nya konsertprojekt.


Ruth Spargo, kvartettens engelska cellist, är en uppskattad stämledare och orkestermedlem av Läckö Operaorkester som spelar till den årliga sommaroperan på Läckö Slott. Ruth har hittills medverkat under tre framgångsrika säsonger.

Läs mer på: http://www.lackoslott.se/opera-arets-forestallning.aspx

Besök Karin Wallmyr's hemsida, kvartettens fina violast: Karin frilansar och spelar på olika scener runtom i Sverige, hon har bla jobbat i Kungliga Hovkapellet, Sveriges Radios Symfoniorkester, Uppsala Kammarorkester och Wermland Operas orkester. Hon spelar också kammarmusik i olika konstellationer.


Kvartettens spanska violinist Rocio Vilaplana spelar även flamenco med ensemblen: Mar Flamenca

Mar Flamenca är kraftfull elegans och en upplevelse för alla sinnen. Artisternas världsomfattande bakgrund och vida talang skapar en spirande ensemble med den rika konstformen flamenco som främsta inspirationskälla. Mar Flamenca är dans, musik och sång för stora och små scener och andra vågspel. Influenser från pop, latin och rock skapar en stämningsfull kontrast till flamencon. De har fascinerat publiken sedan maj 2014 med sin produktion "Tronco" som har turnerat runt om i Sverige, England och Finland.


Instagram

Copyright @ All Rights Reserved