Länkar

GAIANEH PILOSSIAN - VIOLIN


Gaia är även verksam med ON Y VA ENSEMBLE: en "pianotrio med rötterna i den klassiska musiken men hjärtat hos tangon, huvudet upp bland molnen…"


Ensemblen är en innovativ pianotrio med förkärlek för tango och scenkonst, tilldelade flertalet stipendier och skapar regelbundet nya konsertprojekt.


ZAIDA PONTHIN - VIOLIN

KARIN WALLMYR CREUTZER - VIOLA


Karin är verksam som altviolinist och har frilansat sedan 2008 då hon tog examen från Kungliga musikhögskolan i Stockholm. Hon jobbar ofta i olika symfoni- och kammarorkestrar runtom i Sverige, såsom Sveriges radios symfoniorkester, Kungliga hovkapellet, Folkoperan i Stockholm, Uppsala kammarorkester mfl. Detta kombinerat med kammarmusikprojekt och konserter med that other quartet


RUTH SPARGO - CELLO


Ruth är en brittisk svensk cellist som frilansar i Stockholm och Sverige sedan ett antal år. Hon erhöll en masterexamen 2009 från Royal Northern College of Music i Manchester och har även en masterexamen i symfoniskt orkesterspel från Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Under studietiden har hon fått stipendier från Kungliga Musikaliska Akademien, Göteborgs Frimurare och Adlerbertska Stiftelserna. Hon är medlem i stråkkvartetten ’that other quartet’, c/o chamber orchestra’ och jobbar också med att producera och genomföra musikprojekt på sjukhus. Ruth är en aktiv kammar- och orkestermusiker som har spelat med Nordiska Kammarorkestern, Folkoperan, Norrköpings Symfoniorkester, Royal Philharmonic Orchestra (UK), Royal Philharmonic Concert Orchestra (UK), Stockholm Concert Orchestra, Västerås Sinfonietta, Opera på Skäret och Läckö Opera.


www.ruthspargo.live

c/o chamber orchestra - en unik kammarorkester sammansatt och skapad av 30 musiker, utan dirigent. Orkestern bildades 2014 och utmärker sig med sitt demokratiska och nyskapande konstnärliga synsätt som appliceras på alla aspekter av deras verksamhet, från repetition till konsert. Orkestern har hittills hunnit debutera i Berlin 2014 med violinsolisten Cornelia Gartemann från Berliner Philharmonikerna, gett framgångsrika konserter med jazztrombonisten Nils Landgren under sommaren 2015 och denna sommar 2016 inlett ett samarbete med Øresunds Solist som resulterade i en debut på Tivoli i Köpenhamn. 


Ruth och Gaia är båda  originalmedlemmar av c/o chamber orchestra.

Instagram

Copyright @ All Rights Reserved