Bröllop

Stråkar till bröllop och fest i Stockholmsområdet eller Sörmlands? Vi spelar gärna!


that other quartet är en stråkkvartett med lång erfarenhet av bröllops- och festspelningar. Med en bred och internationell repertoar av musik - allt från klassiskt till tango, jazz och pop - hjälper vi er gärna att välja och skräddarsy ett musikprogram som passar just er stora dag. Musikerna i kvartetten har erfarenhet av både enkla vackra utomhusbröllop och lyxiga tillställningar i Monaco. Allt är lika roligt för oss!


Kvartetten kan medverka under hela bröllopet om så önskas, från vigsel till fest - inget uppdrag är för litet eller för stort. Vi erbjuder musik av hög kvalité, variation och med ett stort engagemang. Även musik i mindre konstellationer så som stråktrio, duo och solo är möjligt att boka.


Hjärtligt välkomna att höra av er för mer info!


Några av that other quartet's tjänster finner ni här, allt efter önskemål:


  • Musik under vigseln/ceremonin
  • Musik till ingångs- och utgångsmarschen
  • Första dansen som gifta - vi spelar bröllopsvalsen!
  • Mingel- och festmusik


Photo: Kim Creutzer

"Vi vill bara tacka er för en fantastiskt spelning under vårt bröllop. Alla gäster älskade att gå runt och mingla till tonerna av era instrument"


Maria & Patrik

21 september, 2019  

that other quartet har en omfattande repertoar som innehåller musik från många olika genrer. Vi letar alltid efter ny musik och skriver gärna nya arrangemang för att expandera vår repertoar. Vi tar gärna emot era önskemål!


Nedan finns länkar till vår standardrepertoar; Klassiskt, Pop och annat...


Klassiskt

Pop, Rock & Jazz

Folk, Film & annat