Bröllop

Stråkar till vigsel och bröllopsfest?

Vi finns i Stockholm/Uppsala och Sörmland med omnejd!


that other quartet är en stråkkvartett med lång erfarenhet av bröllops- och festspelningar. Med en bred och internationell repertoar av musik - allt från klassiskt och pop till jazz och filmmusik - hjälper vi er att välja musik som passar just er stora dag. Vi skräddarsyr alltid musiken efter era önskemål och guidar er med van hand genom alla musikval och möjligheter vi kan erbjuda! Musikerna i kvartetten har lika stor erfarenhet av att spela på små och intima bröllop som stora och festliga tillställningar på slott och herrgårdar. Allt är lika roligt för oss!


Stråkkvartetten kan medverka under hela bröllopet om så önskas, från vigsel och mingel till fest - inget uppdrag är för litet eller för stort. Vi erbjuder musik av hög kvalitet, variation och med ett stort engagemang. Även musik i mindre konstellationer så som stråktrio, duo och solo är möjligt att boka.


Hjärtligt välkomna att höra av er för mer info!


"Vi vill bara tacka er för en fantastisk spelning under vårt bröllop. Alla gäster älskade att gå runt och mingla till tonerna av era instrument"


Maria & Patrik

21 september, 2019  

Några exempel på musikinslag som that other quartet kan erbjuda är, allt efter önskemål:


  • Musik under vigseln/ceremonin
  • Musik till ingångs- och utgångsmarschen
  • Första dansen som gifta - vi spelar bröllopsvalsen!
  • Mingel- och festmusik


that other quartet har en omfattande repertoar som innehåller musik från många olika genrer. Vi letar alltid efter ny musik och beställer gärna nya arrangemang för att expandera vår repertoar. Vi tar gärna emot era önskemål!


Nedan finns länkar till vår standardrepertoar; Klassiskt, Pop och annat...


Klassiskt

Pop, Rock & Jazz

Folk, Film & annat